ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΡΜΑ ΑΡΕΤΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

   Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα ως αριστούχος από το 14ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και συνέχισα με τις σπουδές μου στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η επαγγελματική μου καριέρα, δουλεύοντας επί σειρά ετών στο φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Αναγνώστου – Μυλωνά. Είμαι κάτοχος των ξενόγλωσσων πτυχίων: CPE (Certificate of Proficiency in English – Cambridge University), ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English – Michigan University) & SORBONNE 1. Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να διαβάζω, να συναντώ αγαπημένους φίλους και φυσικά να αφιερώνω λίγο περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου, ηλικίας 12 και 9 ετών.

 • 2014

  Το σχολείο, σήμερα το 2014, αλλάζει επωνυμία κατοχυρώνοντας τη δική του ταυτότητα, έχοντας ήδη διακριθεί τόσο για τις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας όσο και για την διαμόρφωση των χαρακτήρων των μαθητών του. Ποικίλα Προγράμματα Σπουδών που ικανοποιούν τις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των μαθητών, αυστηροί έλεγχοι ποιότητας, άρτια τεχνολογική υποδομή και διαρκής ανησυχία για οτιδήποτε πρωτοποριακό, έχουν συντελέσει στις αμέτρητες επιτυχίες μας. • 2009

  Το 2009 ανέλαβα εξ ολοκλήρου τη Γενική Διεύθυνση, Λειτουργία και Ανάπτυξή του.
  Απέραντες ώρες αγάπης, αφοσίωσης κι ενδιαφέροντος για τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά, παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων στον εκπαιδευτικό χώρο και καθημερινή εποπτεία στη σωστή ακαδημαϊκή πορεία του Σχολείου, με έχουν ωθήσει να οραματιστώ το επόμενο βήμα.
 • 1999

  Το 1999 ήρθα σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του Κ.Ξ.Γ. Lord Byron κι εγκαινιάσαμε το Σχολείο της Θέρμης στο οποίο είχα τις αρμοδιότητες της Διευθύντριας Σπουδών - Διοίκησης και της καθηγήτριας Αγγλικής γλώσσας. Οι υψηλές υπηρεσίες του Σχολείου σύντομα το κατέστησαν πρωτοπόρο στην ευρύτερη περιοχή.ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το E.L.B είναι ένα σχολείο με μαθητοκεντρικό προσανατολισμό κι ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Επενδύουμε στην προσωπικότητα του μαθητή, αναζητούμε τα ιδιαίτερα χαρίσματά του ώστε να αναδείξουμε ευκολότερα τις μαθησιακές και γλωσσικές ικανότητές του. Η ξενόγλωσση διδασκαλία, πάντα με σαφή τα όρια της πειθαρχίας και του σεβασμού, γίνεται στα πλαίσια αλληλεπίδρασης, επικοινωνίας και βιωματικών δραστηριοτήτων. Για εμάς, η δημιουργία κινήτρων για γνώση και η σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους μαθητές μας, είναι το διαβατήριο για την κατάκτηση της ξένης γλώσσας.  Ταυτόχρονα, φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε το γνωστικό υπόβαθρο των μαθητών με καλλιτεχνικά και πολιτισμικά ερεθίσματα που θα διευρύνουν τους ορίζοντές τους και θα τους οξύνουν το πνεύμα της διαπολιτισμικότητας.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό Προσωπικό του Κ.Ξ.Γ. E.L.B. έχει επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια. Κοινό και κυρίαρχο χαρακτηριστικό όλων, είναι η ανιδιοτελής αγάπη και αφοσίωση για κάθε μαθητή ξεχωριστά κι όλη την ομάδα συνολικά. Αυτά τα γνωρίσματα σε συνδυασμό με τα υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα τους, καθορίζουν το πλαίσιο της επιτυχίας.