Επίσκεψη στο θέατρο και εκδρομή

1 Απριλίου 2014
Επίσκεψη στο θέατρο και εκδρομή

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η 21η Μαρτίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας και η  27η Μαρτίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να συμμετέχουμε ενεργά στον εορτασμό των ημερών αυτών γνωστοποιώντας και στα παιδιά την ανεκτίμητη αξία τους, την Κυριακή 6 Απριλίου, προγραμματίσαμε την παρακάτω εκπαιδευτική εξόρμηση, η οποία θα χωριστεί σε δύο μέρη:

Στο πρώτο μέρος θα παρακολουθήσουμε στο κινηματοθέατρο «Ράδιο Σίτυ» την θεατρική παράσταση «Ο Κεραμιδοτρέχαλος» (ώρα έναρξης 11:30 πμ).

Πρόκειται για ένα θεαματικό μιούζικαλ που θα μας δώσει τροφή για σκέψη με πολλή μουσική, περίτεχνα σκηνικά, γέλιο και δράση. Άλλωστε η συγγραφέας Άλκη Ζέη δεν ξεχνάει ποτέ το παιδί, καθώς η ίδια παραμένει πάντα παιδί …

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης και κατά το δεύτερο μέρος της εξόρμησης, θα τονώσουμε την οικολογική μας συνείδηση διασκεδάζοντας.

Εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα σύνεργα θα επισκεφτούμε την Τούμπα της Θέρμης, όπου θα φροντίσουμε το αλσύλλιο, θα παίξουμε και φυσικά θα απολαύσουμε ένα υπέροχο πικνίκ. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους νερό και κολατσιό.

Η μεταφορά των μαθητών προς το Ράδιο Σίτυ, από εκεί στην Τούμπα της Θέρμης και με τελικό προορισμό το Σχολείο μας, θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο κι όλοι οι μαθητές θα συνοδεύονται αποκλειστικά και μόνο από τις εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

Το κόστος της επίσκεψης (εισιτήριο θεάτρου και λεωφορείο) ανέρχεται στα 9,00 € (7,00 € + 2,00 €) Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί στο ίδρυμα «Μέλισσα».  

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από το Σχολείο μας στις 10.40 πμ και η επιστροφή θα γίνει στις 16.00 μμ στον ίδιο χώρο απ’ όπου και θα μπορέσετε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

Παρακαλούμε, εάν ενδιαφέρεστε το παιδί σας να συμμετέχει στην εξόρμηση αυτή, συμπληρώστε την παρακάτω δήλωση κι επιστρέψτε την στη γραμματεία του Σχολείου το αργότερο μέχρι την 21η Μαρτίου 2014.