Τελειώνοντας το 2015

15 Ιανουαρίου 2016
Τελειώνοντας το 2015

Ευχαριστούμε πολύ, ευχαριστούμε θερμά μικρούς και μεγάλους για την πολύτιμη βοήθειά σας!
Η δυνατή ομάδα του ELB, πάντα ενωμένη έβαλε την δική της πινελιά στον καμβά των Χριστουγέννων!
Ας θυμηθούμε αυτές τις όμορφες στιγμές ελπίζοντας ότι σύντομα θα ξαναβρούμε την ευκαιρία να μοιραστούμε συναισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς!

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα παιδιά του E.L.B. για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

21-21/12/15.

Τελευταίες ημέρες των μαθημάτων μας κι αποφασίσαμε να χρωματίσουμε τους δρόμους της Θέρμης με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Ως εκ τούτου εκδράμαμε στα μαγαζιά και στην πλατεία και τραγουδήσαμε Αγγλικά, Γερμανικά κι Ελληνικά κάλαντα για να ενισχύσουμε τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού». Ήταν πραγματικά όμορφη η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και η ζεστασιά με την οποία μας δέχονταν. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας! Το ποσό των 58,00€, που τα παιδιά κατάφεραν να συγκεντρώσουν, επιδόθηκε στον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» με την έναρξη του νέου έτους.

Ευχαριστήριο απο Χαμόγελο του Παιδιού

Making biscuits & handcrafts (18-21/12/15).

 Τα παιδιά μας έφτιαξαν κουλουράκια, τα έψησαν και τα συσκεύασαν για να τα πουλήσουν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar. Επίσης τα παιδιά των γερμανικών έφτιαξαν μικρά χιονανθρωπάκια για τον ίδιο σκοπό.

Συγχαρητήρια παιδιά, η βοήθειά σας υπήρξε για άλλη μια φορά ανεκτίμητη!

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις συγκεκριμένες δραστηριότητες…

21/12/2015 – Απονομή πτυχίων, επίδοση Δελτίων Προόδου Α΄ Τριμήνου και Bazaar στο E.L.B. για την συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Την Δευτέρα 21Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε τριπλή εκδήλωση στο σχολείο μας. Χειροκροτήσαμε και βραβεύσαμε τα παιδιά μας που πέτυχαν στις εξετάσεις: Cambridge, Michigan & Goethe Institute, όπως επίσης και αυτά που αρίστευσαν την σχολική χρονιά 2014-2015.

Επίσης, έλαβε χώρα και η επίδοση Δελτίων Προόδου του 1ου Τριμήνου, ενώ ταυτόχρονα καθόλη την διάρκεια της ημέρας λειτούργησε bazaar με κουλουράκια και χειροτεχνίες που κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά. Συγκεντρώσαμε 62,00€ και δόθηκαν στον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» με την έναρξη του νέου έτους.