Μενού

Επικοινωνία

ΚΠΓ ΜΑΙΟΣ 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η αυλαία των εξετάσεων σιγά-σιγά κλείνει με τα αποτελέσματα του ΚΠΓ Ισπανικών & Γαλλικών αλλά όχι με λιγότερη χαρά & περηφάνια.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους!!!
 
Ο Άκης μας έδωσε τη χαρά της επιτυχίας του στην 3η ξένη γλώσσα(Ισπανικά) που έμαθε, αφού κατέχει ήδη τo ECPE & το Delf – B2. Μπορεί να τον κέρδισε το Πολυτεχνείο αλλά η αγάπη του για τις ξένες γλώσσες πάντα μας συγκινεί και επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία μας.
 
H Κάλλια, καθηγήτρια του σχολείου μας με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, μας συγκίνησε με την επιτυχία της. Η ημέρα των εξετάσεων της στην Ισπανική γλώσσα ήταν η ημέρα που οι δικοί της μαθητές συμμετείχαν στις εξετάσεις του ECPE. Και όλοι μας χάρισαν στιγμές περηφάνιας.
 
Η Κατερίνα, παρά την κούραση της, σχολή – δουλειά- μαθήματα Ισπανικών, μετέτρεψε τον στόχο της σε επιτυχία. Η επιμονή της και η προσήλωσή της μας θυμίζει ότι τίποτα δεν είναι κουραστικό όταν αγαπάς αυτό που κάνεις.
 
Τέλος, η Φανούλα μας…Διάλεξε μία ιδιαίτερη γλώσσα, τα Γαλλικά. Δύσκολη γραμματική, μοναδική προφορά. Κι όμως με την υπομονή της και τη μεθοδικότητα κατάφερε να κατακτήσει το Β1. Ο ενθουσιασμός μας μεγάλος.
 
Well done σε όλους σας!!!( όπως λένε και στα αγγλικά)
Θερμά συγχαρητήρια και στους καθηγητές τους την κ.Νικολέτα και τον κ.Χουάν που για άλλη μία φορά στέκονταν δίπλα στους μαθητές τους με περισσή αγάπη!
 
Scroll to Top